Da li patite od migrene? Evo kako da zaustavite bol za 3 minuta!

 

glavobolja ilPop90

Ljudi koji pate od migrene znaju koliko je bol strašan i iscrpljujući. Bol ume biti toliko nepodnošljiv da se oboleli ne može posvetiti svakodnevnim obavezama. Najteže je kada je migrena hronična pa oboleli mora redovno koristiti lekove protiv bolova.

Umesto da trošite novac na lekove protiv bolova na koje se vaš organizam može vremenom naviknuti, možete probati ovaj alternativni lek koji možete sami napraviti.

Sve što vam je potrebno za ovaj lek je:Himalajska so, limunov sok i limunova kora.

Potrebno je korisititi visokokvalitetnu so. Najbolja je Himalajska kristalna so jer sadrži čak 84 elementa i dosta minerala. So je dobra za vaše zdravlje jer je dokazano da podiže nivo serotonina (hormona sreće) i ojačava imuni sistem.

Priprema: Iscedite sok dva limuna, sastružite koru sa njih i dodajte smesi 2 kašičice Himalajske soli. Promešajte smesu dobro i dodajte 2 decilitra vode.

Popijte smesu naiskap, pošto ukus nije prijatan i posle nekoliko minuta bol će se smanjiti a možda i potpuno nestati.

Upozorenje: Budite oprezni ako bolujete od visokog pritiska jer ga so može povećati.

(Izvor: healthylifeland)


 

 

 

 

Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...