Korom od jabuke izlečite nervno rastrojstvo i nesanicu

suvakorajabuke

Moderan način života i problemi sa kojima se suočavamo svakog dana mogu dovesti do nervnog rastrojstva i problema sa živcima koji pogađaju sve više ljudi.

Možda ste primetili da smo svi postali veoma nervozni i netolerantni. To slabi živce. Kod pojedinaca ovi problemi su prisutni do te mere da se oni stalno svađaju, nervozni su, anksiozni i imaju problema sa nesanicom. Dosta ljudi ima teških problema i dijagnoza. Pronašli smo narodni lek koji može biti odgovor i rešenje za ovaj problem. Potrebno je biti uporan i redovan u korišćenju ovog leka. Lek je potpuno prirodan i veoma lak za pripremu.

Recept

Osnovni sastojak ovog leka je suva kora jabuke. Uzmite prstohvat suve kore jabuke i napravite dve šolje čaja od nje. Stavite koru u kipuću vodu i kuvajte je u pokrivenoj posudi 5 minuta. Pijte dve šolje ovog čaja uveče. Nebitno je da li pijete topao ili hladan čaj. Bitno je da budete uporni i da ga redovno pijete svake večeri.

Možete koristiti koru bilo koje domaće ili divlje jabuke. Nebitno je koliko je stara jer ona ne gubi svoje lekovito svojstvo. Najbolje je koristiti koru neprskanih jabuka.

Ovaj čaj će vam pomoći da se izborite sa svim problemima vezanim za nerve i nesanicu. Ovaj čaj je pravi eliksir zdravlja i pomaže kod tretmana većih nerava. On pomaže ne samo kod psihičkih problema uzrokovanim oboljenjem nerava već i u slučajevima zapaljenja nerava u raznim delovima tela. Čaj će učiniti da se osećate opušteno i smireno, uspavaće vas i učiniti da budete manje razdražljivi.

Ako se suočavate sa ozbiljnim simptomima, anksioznošću i oštećenjem nerava, bitno je da pored ovog čaja pijete i čaj od korena zdravca. Prstohvat korena zdravca preliti sa 1.5 dl kipuće vode i ostaviti da odstoji 10 minuta. Pijte ga rashlađenog svake večeri, gutljaj po gutljaj u kombinaciji sa čajem od kore jabuke.

Redovna upotreba ovih čajeva može pomoći da se postigne rešenje problema koje smo naveli i donese mir u kući bez upotrebe štetnih i opasnih lekova za smirenje.

(Izvor: tophelathylife.com)


 

Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...