Tri načina da brzo snizite visok krvni pritisak

krvni pritisak il4653

Snižavanje krvnog pritiska suncokretovim semenom

Potrebni sastojci:

- 1,5 litra hladne vode

- 2 šolje neoljuštenog suncokretovog semena

Način pripreme:

Stavite dobro oprano neoljušteno suncokretovo seme u emajliranu posudu. Sipajte hladnu vodu u nju i stavite na vatru. Kada voda provri, smanjite vatru i nastavite da kuvate naredna dva sata.

Nakon toga procedite dobivenu tečnost. Kada se tečnost ohladi, popijte jednu šolju u toku dana. Ostatak tečnosti stavite u frižider u dobro zatvorenoj tegli ili flaši.

Ova tečnost deluje brzo. Krvni pritisak će se brzo vratiti u normalu i ostaće stabilan. Ovaj napitak je preporuka za sve koji boluju od hipertenzije.

Sirće za snižavanje krvnog pritiska

Za brzo snižavanje krvnog pritiska, potrebno je da iskoristite premaz sa 6% sirćeta. Natopite pamučnu krpu sirćetom i stavite je na pod. Stanite sa obe noge na nju. Dok stojite na njoj, nežno masirajte slepoočnice i potiljak sa drugom krpom natopljenom sirćetom.

Posle 10 do 15 minuta proverite krvni pritisak. Bitno je da sirće ne koristite duže od 15 minuta jer se može desiti da se krvni pritisak spusti ispod normalnog nivoa.

Regulisanje krvnog pritiska crnim lukom

Glavicu crnog luka osrednje veličine staviti u teglu i preliti sa čađom hladne vode. Ostaviti da prenoći.

Kada luk odstoji u tegli tokom noći, lek je spreman. Potrebno je da tečnost iz tegle popijete ujutru na prazan stomak. Luk možete iskoristiti da spremite obrok.

Ponovite proceduru uveče.

Preporučljivo je da se ovaj metoda svakodnevno koristi tokom dužeg vremenskog perioda.

Rezultate ćete primetiti odmah. Pritisak će se vremenom normalizovati.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...