Kako zaustaviti starenje i podmladiti telo – Eliksir mladosti za žene

lemon-Honey-546

Postoje razne metode podmlađivanja za žene. Hirurške procedure su skupe i nepotrebne. Podmlađivanje lica, tela i celog organizma se ne može postići isključivo kozmetičkim tretmanima.

Potrebno je kombinovati razne metode podmlađivanja koji mogu dati odlične rezultate. Sigurno ste primetili žene koje izgledaju 10-15 godina mlađe nego što jesu a koje nisu išle na skupe plastične operacije.

Jedna od ovih podmlađenih lepotica je otkrila tajnu eliksira mladosti. Ona tvrdi da od kada je počela da ga koristi njen vid se popravio sa -3 na -1 dioptriju, njena koža je postala glatka i elastična a kosa gušća. Ono što posebno ističe je da ovaj eliksir zaustavio opadanje kose.

Recept za podmlađivanje tela:

  • 100 ml lanenog ulja
  • 2 osrednja limuna
  • 1 veći češanj belog luka
  • 0.5 kg meda

Samleti oljušteni luk, 1 ceo limun i 1 limun bez kore u blenderu.

Dodati med i ulje u smesu i sve izmešati.

Smesu držati u frižideru u zatvorenoj tegli.

Uzimati jednu kašiku tri puta dnevno pola sata pre jela.

Kako ova smesa podmlađuje telo?

Laneno ulje sadrži linolnu kiselinu (omega-6), oleinsku kiselinu (omega-9), palmitinsku masnu kiselinu, više od polovine masti koje lan sadrži stvara Alfa-linolnu kiselinu (omega-3) što laneno seme čini najbogatijim izvorom omega-3 masne kiseline (dvostruko više od ribljeg ulja).

Laneno ulje je najbogatiji biljni izvor lignana, koji su važan antioksidans. Ako se laneno ulje kombinuje sa limunom ono uspešno čisti jetru i žučne puteve. Zdrava jetra je glavni generator mladosti.

Vitamin C u limunu je savršeni antioksidans koji pojačava imuni sistem i krvne sudove. Beli luk čisti krvne sudove a med je hrana bogata mikroelementima i lekovitim svojstvima koji regenerišu i podmlađuju čitavo telo.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...