Suva kora nara kao tretman mnogih bolesti

pomegranate-peel 01

Ko bi pomislio da kora nara može biti lek za digestivni trakt? Sve što je potrebno je da ostavite koru da se osuši i imate spreman lek. Ona je odličan lek za stomačne infekcije i sve druge probleme stomaka.

1999. godine, u ruskom časopisu 'Forgotten Hypocrite and Healing with Plants' objavljen je patentirani recept G. I. Globukova. Lek je namenjen lečenju upale slepog creva, kolere, salmonele, dijareje i dizenterije.

Lek je napravljen 1996. godine i testiran je u specijalnim medicinskim ispitivanjima. Stručnjaci su testirali njegovu sposobnost da sprečava pojavu patogenih bakterija 'in vitro.'

U ovom tekstu ćemo vam pokazati kako da napravite lek po receptu koji je objavljen u ruskom magazinu.

Iskoristite suvu narovu koru da napravite zdrav čaj:

Da bi napravili čaj, koristite suvu narovu koru i vodu u odnosu 1:20 (npr. 10 g kore sa 200 ml vode). Prvo zagrejte čašu ili šolju i dodajte narovu koru. Zatim sipajte 200 ml kipuće vode. Pokrijte šolju i ostavite da stoji pola sata. Ne mešajte. Proces lečenja počinje od ovog trenutka. Oboleli bi trebao da uvek ima ovaj čaj pored sebe.

Priprema čaja je ista kod svih bolesti koje smo do sada pomenuli, a samo je primena različita.

Za 5 sati možete izlečiti: dijareju, dizenteriju, tifusnu groznicu, koleru, akutnu upalu slepog creva i salmonelu. Pratite uputstvo da bi ste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, zapamtite da ne treba da se meša. Pokrijte šolju ponovo. Ako vam bude bolje posle 10 minuta, verovatno ste imali dijareju i izlečeni ste.

Ako ne osetite poboljšanje u roku od 10 minuta, verovatno imate problem sa tifusom, salmonelom ili kolerom. U tom slučaju, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Lečenje se dešava tokom tog perioda. Trebali bi da osetite poboljšanje nakon 5 sati od početka procesa lečenja.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir na 12-palačnom crevu i kolitis

Pratite sledeća uputstva za tretman nabrojanih bolesti:

Popijte pola šolje čaja (100 ml) tokom celog dana. Trebalo bi da pijete jednake delove (npr. po 25 ml iz 4 puta). Popijte prvu količinu od 25 ml ujutru na prazan stomak a poslednju pre nego krenete na spavanje.

Pijte čaj svakog drugog dana (1., 3., 5., i 7. dana). Količina čaja koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna za izlečenje. Posle 7 dana napravite pauzu ukoliko je potrebno.

Ne mešajte čaj i ne pijte alkohol tokom ovog perioda.

Osnova ovog tretmana leži u uništavanju patogenih ćelija u digestivnom traktu bez uticaja na zdrave ćelije.

Ključ uspešnog tretmana je u primeni tačne razmere sastojaka koje ćete koristiti a to je odnos 1:20 kore od nara i vode. Pogrešan odnos može imati neželjene posledice koje mogu biti: vrtoglavica, mučnina, i glavobolja.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...