Napravite medicinsku smesu protiv osteohondroze od soli i ulja

bolovi u vratu 0154d

Veoma je teško tretirati vratnu osteohondrozu, ali je ipak moguće. Preporučujemo vam ovaj interesantan recept. Posle njegove primene bićete oslobođeni bola nekoliko godina.

U pitanju je smesa za masiranje, pripremljena od nerafinisanog ulja i soli. Trebaće vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo)

Priprema

Promešajte dobro sastojke u staklenoj posudi i zatvorite je. Posle par dana smesa je spremna.

Nanošenje

Tokom masaže naneti smesu na vratne pršljenove ili na bolna mesta. U startu masaža treba da traje 2 do 3 minuta. Produžite trajanje masaže svakog dana po 2 ili 3 minuta dok na kraju ne dostignete vreme od 20 minuta. Posle masaže staviti zagrejanu tkaninu na vrat.

Ovaj proces može izazvati blagu iritaciju kože. Posle završene masaže i uklanjanja zagrejane tkanine, obrišite vrat suvom tkaninom i nanesite puder za bebe.

Ovaj tretman stimuliše cirkulaciju krvi i ubrzava regeneraciju hrskavice i kostiju. Posle desetak masaža primetićete radikalnu promenu na bolje.

Ponovnim uspostavljanjem cirkulacije kroz vratne pršljenove, oslobodićete se glavobolja a vid će vam se popraviti. Ova pojava je povezana sa oslobađanjem nagomilanih toksina i normalizacijom metabolizma.

Tokom masaže možete osetiti pospanost i vrtoglavicu. To se ne dešava često. Tretman obično daje odlične rezultate bez sporednih efekata.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...