Prirodni lek za ciste na jajnicima

aloa vera med il24232

Dosta žena ima probleme sa cistama na jednom ili oba jajnika. Lečenje je teško ali nije nemoguće. Rešenje možete pronaći u prirodnim lekovima.

Predstavljamo vam lek koji se pravi od aloe vere i meda.

Uberite nekoliko bodljikavih listova aloe i držite ih u frižideru dve nedelje. Nakon tog perioda izrendajte listove i iscedite ih. Dobijeni sok pomešajte sa medom u razmeri 1:1. Smesu držite u frižideru.

Način korišćenja:

Da bi ste pravilno primenili ovaj lek, potrebno je da jednu kašiku smese blago zagrejete da bi je rastopili jer je smesa iz frižidera tvrda. Zagrejanom smesom natopite tampon, stavite ga u vaginu i ostavite tokom noći.

Nakon 10 dana tretmana napravite pauzu. Tokom ciklusa ne koristiti lek. Nakon pet dana, nastavite sa tretmanom tokom sledećih 10 dana.

Uz pomoć ovog leka, uklonićete ciste sa jajnika. Potrebno je posavetovati se sa svojim ginekologom pre upotrebe ovog prirodnog leka.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...