Tri prirodna recepta za uklanjanje strija

essential-oils il877jpg

Skoro svaka žena ima problema sa strijama. Strije se obično pojavljuju prilikom brzog povećanja ili smanjenja telesne težine. Pojavljuju se i posle porođaja.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti tri recepta koja će vam pomoći da se otarasite strija.

Avokado

Stavite jedan avokado, malo limunovog soka i malo malsinovog ulja u blender i sve zajedno izmiksajte. Stavite mešavinu na gazu i masirajte strije dva puta nedeljno.

Kamilica

Pomešajte kamilicu, ulje od lavande i jojobu. Stavite smesu na gazu i masirajte mesto na kojem se nalaze strije. Ova smesa se razlikuje od prethodne po tome što je možete koristiti svakog dana.

Shea maslac

Napravite smesu koristeći maslinovo ulje, bademovo ulje i shea maslac. Nanesite smesu svakog dana na mesta na kojem se nalaze strije.

Vremenom, strije će početi da blede i nestaju. Jojobu i shea maslac možete potražiti u prodavnicama zdrave hrane ili putem interneta.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...