Как выбрать внешний диск. Внешний жесткий диск как выбрать самый подходящий. Какой внешний диск выбрать. Какой принтер выбрать. Какой выбрать лазерный принтер сегодня. Какой цветной принтер выбрать. Готовые программы на java. Изучаем java с нуля быстро. Как начать программировать на java. Бесплатные игры для планшетов android. Качественный samsung android планшет. Планшет android цена. Отдых в турции отели. Самый лучший отдых в турции. Отдых в турции отели цены. Wow дк гайд. Лучший wow фрост дк гайд. Wow дк танк гайд. Рабочие программы на языке python. Изучаем python с нуля. Язык python для начинающих. Бесплатые плагины для Joomla. Скачать joomla плагины бесплатно. Где скачать самые последние плагины на joomla.

Korijander: Začin sa mnogobrojnim blagotvodnim dejstvima na zdravlje organizma

korijander 9131

Korijander je fenomenalna biljka puna vitamina A, K i C, minerala kao što su gvožđe, kalcijum i magnezijum, i poseduje više antioksadanata od većine drugog voća i povrća.

Značajan je detoksifikator tela od teških metala i može da ukloni živu i aluminijum iz masnih naslaga u telu. Korijander može da pokrene živu iz mozga i centralnog nervnog sistema i da je usmeri u krvni i limfni sistem, pa uz pomoć modrozelenih algi kao što je spirulina da je bezbedno i efikasno izbaci iz organizma.

Korijander poseduje i antibakterijsku komponentu zvanu dodocenal koja ubija salmonelu i sprečava trovanje salmonelom.

Veoma je blagotvoran kod Alchamerove bolesti, Parkinsonove bolesti, artritisa, dijabetesa, virusnih i bakterijskih infekcija, hepatitisa, kolitisa, opsesivno-kompulzivnog poremećaja, autizma, Turetovog sindroma, neplodnosti i Bellove paralize lica.

Od velike je pomoći kod autoimunih bolesti kao što su fibromijalgija, Adisonove bolesti, Guillain-Barreovog sindroma, sindrom iritiranih creva, multipla skleroza i sindrom hroničnog umora.

Korijander potpomaže i pravilan rad stomaka, slezine, nadbubrežne i štitne žlezde, pankreasa, bešike i pluća. Efikasan je i kod snižavanja nivo lošeg holesterola.

Od korijandera se često pravi sok sa dodatkom soka od celera i jabuke i veoma je lekovit. Korijander možete koristiti u salatama, smutijima, supama i drugim jelima. Ako vam se ne sviđa ukus korijandera a želite iskoristiti njegova lekovita svojstva, razmislite o upotrebi tinkture ili ekstrata korijandera koje možete poručiti putem interneta ili u lokalnoj prodavnici zdrave hrane.

(izvor: Paths2Cure)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...