Продажа новостроек от застройщика. Готовые новостройки продажа квартир от застройщика. Продажа новостроек в подмосковье. Продажа загородной недвижимости. Большой рынок загородной недвижимости. Обзор загородной недвижимости. Укладка линолеума на пол. Быстрая укладка линолеума своими руками. Цена укладка линолеума. Ремонт клавиатуры ноутбука. Быстрый ремонт клавиатуры своими руками. Сколько стоит ремонт клавиатуры. Потребительский кредит проценты. Кредит потребительский где взять. Потребительский кредит низкая процентная ставка. World of warcraft скачать торрент. Популярная игра world of warcraft. World of warcraft бесплатно. Журнал моделист конструктор. Журнал моделист конструктор онлайн. Моделист конструктор читать онлайн. Купить квартиру на первом этаже. Хороша ли квартира на первом этаже. Минусы квартиры на первом этаже.

Čaj od lipe – protiv anksioznosti, nesanice, odličan protiv prehlade i problema sa probavom

linden tea 1

Čaj od lipe se u narodnoj medicini već vijekovima koristi kako bi se smanjila anksioznost, smirili živci, ublažili simptomi bolesti povezani sa stresom kao što su nepravilan rad srca, loša probava, hipertenzija i glavobolja. Čaj od lipe zbog svojih umirujućih osobina efikasan je lijek protiv nesanice.

Zahvaljujući osobini da potiče znojenje, ovaj čaj je odličan lijek za prehlade, gripe i infekcije respiratornih organa, te je blagotvoran za hronične bronhijalne bolesti kao što je astma, emfizem i sl. Takođe je efikasan za probavne probleme kao gastritis, dispepsiju, sindrom iritabilnog kolona, kolitis te probleme sa žuči.

Čaj od lipe dokazano snižava krvni pritisak i djeluje kao prirodni diuretik koji može pomoći sa edemom, zadržavanjem vode, nadutosti i oticanjem. Takođe je odličan za detoksikaciju i pročišćavanje jetre.

Pored čaja, cvijet od lipe je izuzetno blagotvoran za bolesti kože kao što su ekcemi, psorijaza, akne, ogrebotine, osip i modrice. Mogu se dodati u vodu za kupanje i tako iskoristiti pozitivno djelovanje na kožu.

(Stazama zdravlja)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...