Таблетки для похудения эффективные. Эффективные зеленые таблетки для похудения. Таблетки для похудения отзывы цена. Сердечная недостаточность симптомы. Бывает ли острое сердечное недостаточность. Острая сердечная недостаточность причины. Народное лечение гипертонии. Лучшие методы лечения гипертонии. Артериальная гипертония лечение. Методы лечения алкогольной зависимости. Лечение алкогольной зависимости в домашних условиях. Быстрое лечение алкогольной зависимости отзывы. Мужское бесплодие причины. Важные бесплодие причины лечение. Психологические причины бесплодия. Ринопластика до и после. Сколько стоит ринопластика в россии. Рнопластика кончика носа. Сделать пластическую операцию. Где сделать пластическая операция лица. Сколько стоит пластическая операция. Лечение артериальной гипертензии. Артериальная гипертензия рекомендации от доктора. Артериальная гипертензия степени риска.

Čaj od lipe – protiv anksioznosti, nesanice, odličan protiv prehlade i problema sa probavom

linden tea 1

Čaj od lipe se u narodnoj medicini već vijekovima koristi kako bi se smanjila anksioznost, smirili živci, ublažili simptomi bolesti povezani sa stresom kao što su nepravilan rad srca, loša probava, hipertenzija i glavobolja. Čaj od lipe zbog svojih umirujućih osobina efikasan je lijek protiv nesanice.

Zahvaljujući osobini da potiče znojenje, ovaj čaj je odličan lijek za prehlade, gripe i infekcije respiratornih organa, te je blagotvoran za hronične bronhijalne bolesti kao što je astma, emfizem i sl. Takođe je efikasan za probavne probleme kao gastritis, dispepsiju, sindrom iritabilnog kolona, kolitis te probleme sa žuči.

Čaj od lipe dokazano snižava krvni pritisak i djeluje kao prirodni diuretik koji može pomoći sa edemom, zadržavanjem vode, nadutosti i oticanjem. Takođe je odličan za detoksikaciju i pročišćavanje jetre.

Pored čaja, cvijet od lipe je izuzetno blagotvoran za bolesti kože kao što su ekcemi, psorijaza, akne, ogrebotine, osip i modrice. Mogu se dodati u vodu za kupanje i tako iskoristiti pozitivno djelovanje na kožu.

(Stazama zdravlja)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...