Как выбрать внешний диск. Внешний жесткий диск как выбрать самый подходящий. Какой внешний диск выбрать. Какой принтер выбрать. Какой выбрать лазерный принтер сегодня. Какой цветной принтер выбрать. Готовые программы на java. Изучаем java с нуля быстро. Как начать программировать на java. Бесплатные игры для планшетов android. Качественный samsung android планшет. Планшет android цена. Отдых в турции отели. Самый лучший отдых в турции. Отдых в турции отели цены. Wow дк гайд. Лучший wow фрост дк гайд. Wow дк танк гайд. Рабочие программы на языке python. Изучаем python с нуля. Язык python для начинающих. Бесплатые плагины для Joomla. Скачать joomla плагины бесплатно. Где скачать самые последние плагины на joomla.

Čaj od lipe – protiv anksioznosti, nesanice, odličan protiv prehlade i problema sa probavom

linden tea 1

Čaj od lipe se u narodnoj medicini već vijekovima koristi kako bi se smanjila anksioznost, smirili živci, ublažili simptomi bolesti povezani sa stresom kao što su nepravilan rad srca, loša probava, hipertenzija i glavobolja. Čaj od lipe zbog svojih umirujućih osobina efikasan je lijek protiv nesanice.

Zahvaljujući osobini da potiče znojenje, ovaj čaj je odličan lijek za prehlade, gripe i infekcije respiratornih organa, te je blagotvoran za hronične bronhijalne bolesti kao što je astma, emfizem i sl. Takođe je efikasan za probavne probleme kao gastritis, dispepsiju, sindrom iritabilnog kolona, kolitis te probleme sa žuči.

Čaj od lipe dokazano snižava krvni pritisak i djeluje kao prirodni diuretik koji može pomoći sa edemom, zadržavanjem vode, nadutosti i oticanjem. Takođe je odličan za detoksikaciju i pročišćavanje jetre.

Pored čaja, cvijet od lipe je izuzetno blagotvoran za bolesti kože kao što su ekcemi, psorijaza, akne, ogrebotine, osip i modrice. Mogu se dodati u vodu za kupanje i tako iskoristiti pozitivno djelovanje na kožu.

(Stazama zdravlja)


Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...