Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.

ZEN prirodna kozmetika u kojoj ćete uživati

zen prirodna kozmetika naslovnaZEN je brend prirodne kozmetike za njegu tijela, ali i duše. ZEN pilinzi skinut će sa vas i najmanje čestice stresa, ZEN kupkama uplovit ćete u oazu spokoja i mira, dok će vas ZEN mazalice zagrliti svojim nježnim mirisnim notama...

Ideja i realizacija ZEN prirodne kozmatike pripadaju Semri Sukanović, studentici četvrte godine Farmaceutskog fakulteta u Tuzli.

"Prije neke dvije godine počela sam sa proizvodnjom prirodne kozmetike i nešto, što sam radila u slobodno vrijeme i što je bio hobi, sada postepeno prerasta u brend na koji sam jako ponosna", kaže Semra.

Brend ZEN je nastao iz nekoliko razloga, prvenstveno iz ljubavi prema prirodi i proizvodnji. Kao studentica farmacije uvijek sam sebe zamišljala kako radim negdje u proizvodnji, ali sam svjesna da je do takvog posla jako teško doći u našoj zemlji. Međutim nisam željela da mi takvo razmišljanje bude prepreka u ostvarenju mojih snova pa sam odlučila da počnem proizvoditi neke preparate za njegu kože u svom studentskom stanu.

Ono što mi je bila dodatna motivacija u cijelom tom procesu jeste i činjenica da i sama imam jako osjetljivu kožu i većina proizvoda koje sam koristila su dodatno iritirali kožu i djelovali su agresivno, pa sam odlučila da napravim nešto što će mi u potpunosti odgovarati.

Taj individualni pristup je nešto što želim da potenciram i po čemu želim da ZEN bude prepoznatljiv. Mišljenja sam da se tijelo, pa i koža, svake osobe razlikuje te da ono što odgovara jednoj osobu ne mora nužno odgovarati i nekome drugom.

Upravo se sva ljepota prirodne i ručno rađene kozmetike iz ZEN radionice nalazi u tome da se proizvodi sa velikom pažnjom na potrebe naših kupaca.

Za razliku od industrijski proizvedene kozmetike koja sadrži mnogobrojne agresivne konzervanse, emulgatore, zatim silikone, parabene, parafin, vazelin i alkohole koji agresivno djeluju na kožu, i samo prividno i kratkotrajno, proizvodi iz ZEN radionice su pravljenju od kvalitetnih, čistih i zdravstveno sigurnih biljnih i eteričnih ulja, biljnih maslaca koji se lako upijaju u kožu i čiji aktivni sastojci prolaze kroz barijere istinski hraneći kožu u svim njenim dijelovima te na taj način omogućava koži da se regeneriše.

zen 3 1

ZEN se počeo graditi iz jednog studentskog budžeta a sada već postaje brend koji ima svoje stalne i vjerne kupce, a moja velika nada i san je da nakon završetka mog fakulteta postane i moj stalni posao, koji će obezbijediti pristojna i stalna primanja, ali i biti u prilici pružiti posao mladim i stručnim ljudima koji žele da ostanu u našoj Bosni i Hercegovini.

Što se tiče proizvoda koji se mogu pronaći u ZEN-u tu su prirodni sapuni, pilinzi za tijelo i lice, nevenova mast i gavezova mast, zatim balzami za usne, tonik za lice i hidratantna dnevna krema. Takođe imamo posebne ponude u kojima nudimo bukete i flowerboxove rađene sa glicerinskim sapunima te perosnalizovane sapune koju su čest odabir kao zahvalnice za goste na vjenačanjima i rođendanima ali ih biraju i vlasnici ugostiteljskih objekata za svoje goste.

zen 3 2

ZEN prirodnu kozmetiku potražite putem Facebook stranice ZEN, gdje takođe možete pogledati proizvode detaljnije

zen 3 3

Stazama zdravlja

Pratite nas putem Facebooka !

Croatian Arabic English French German Italian Russian Spanish Turkish

Pčela i med - najčitanije

14 zlatnih pravila meda

Objavljeno 05/05/2015, 15:12
14-zlatnih-pravila-meda-qqq 1. Med je bolje konzumirati sa toplim čajem ili mlekom nego ga jesti. 2. Ako jedete med, držite ga u ustima neko vreme i nemojte ga odmah progutati. 3. Ako je moguće, konzumirati posebne vrste meda za određene bolesti. 4. Dnevna doza meda, tokom...